Inicià la seva carrera amb els Amics de l'Òpera de Sabadell i el circuit Òpera a Catalunya. Participà a l'Escola d'Òpera de la mateixa associació com a Dorabella a "Cosí fan Tutte" de Mozart. A partir d'aquí, la seva col.laboració s'intensifica interpretant altres rols com Maddalena a "Rigoletto", Veu de la mare a "Les contes d'Hoffmann", Tercera dama a "Die Zauberflöte", Fenena a "Nabucco", Amneris a "Aida", Adalgisa a "Norma", Orfeo a "Orfeo ed Euridice", Isabella a "L'Italiana in Algeri", Carmen a lòpera de Bizet i princesa d'Èboli a "Don Carlo".

 

Ha tornat a cantar el rol d'Amneris a l'Auditori Nacional de Madrid i ha estat contractada pel Palau de les Arts a València com a cover del rol de Fenena a "Nabucco". Ha debutat també al Gran Teatre del Liceu amb un rol a "Cendrillon" i ha participat a Elektra d'Strauss a l'Auditorio Nacional sota la direcció de David Afkham.

A Bèlgica participà al festival Zomeropera repetint Maddalena i més recentment fou Orlovsky a "Die Fledermaus" al Festival d'Òpera d'Eivissa on també ha estat Suzuki a "Madama Butterfly" i Meg Page a "Falstaff". Al Teatre Principal de Barcelona va estrenar l'òpera "Magda" de Ramón Ribé i al Principal de Palma de Mallorca ha estat Lola de "Cavalleria Rusticana".

També ha participat com a Erste Magde a“Elektra” amb la ONE dirigida per David Afkham també a l'Auditori Nacional.

Ha repetit el personatge de Carmen en la producció d'Emilio Sagi en la inauguració del Jiangsu Grand Theater de Nangjing (Xina).

Recientement ha protagonitzat amb gran èxit, La Favorita al Teatro Cervantes de Màlaga substituïnt a Nancy Fabiola Herrera per enfermetat.


Alguns personatges que ha cantat en versió concert són Leonora de "La Favorita" de Donizetti, Giovanna Seymour a "Anna Bolena", Sara a "Roberto Devereux" o Flora a "Traviata".

 

Va debutar al Palau de la Música Catalana amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i a L'Auditòri  de Barcelona cantant el "Requiem" de Duruflé amb Camerata Sant Cugat.
Ha cantat a diversos auditoris d'Espanya (Murcia i Cartagena) el Requiem de Mozart amb la OSRM i a l'Auditori Nacional de Madrid hi va debutar el "Requiem" de Verdi.

També ha cantat el Stabat Mater de Pergolesi, el Magnificat de Bach, la Passió segons Sant Joan de Bach o el Gloria de Vivaldi. 
Ha col.laborat amb la Sinfònica de Cascais amb un concert al seu Auditori amb àries d'Òpera.

Ha treballat amb directors com Andrew Davis, Elio Orciuolo, Daniel  Gil de Tejada, Lothar Koenigs, Virginia Martínez, Rubén Gimeno, Daniel Mestre, Enrico Delamboye, Cristóbal Soler, Thomas  Sanderling, Santiago Serrate, David Afkham i Antonello Alemandi entre d'altres.

 

Ha estat premiada en diversos concursos com el Concurs de Cant de St.Cugat, el concurs Noves Veus de l'Hospitalet, el Concurs Líric de Primavera de Premià de Mar, el concurs internacional de cant Mirabent i Magrans  de  Sitges, el Concurs Mirna Lacambra, 1er premi al concurs de cant de Balaruc les Bains a França i 1er premi al concurs de cant Germans Plà de Balaguer.